home sitemap wheelchair

2021 m. lapkričio 30 d. Vilniaus kolegijoje vyko Vilniaus miesto savivaldybės švietimo įstaigų Žaliųjų edukacinių erdvių konkurso konferencija „Žalioji mokyklos aplinka – aplinkosauginio švietimo erdvė“.

Konferencijos tikslas – aktyvinti Vilniaus mokyklų aplinkoje tikslingą, darnų ir estetišką žaliųjų edukacinių erdvių kūrimą ir kūrybišką jų naudojimą bendruomenės gamtamoksiniam ugdymui(si) ir aplinkosauginiam švietimui.

Mūsų lopšelis-darželis 2021 m. birželio – rugsėjo mėnesiais taip pat dalyvavo  Žaliųjų Edukacinių Erdvių (ŽEE) kūrimo konkurse. Konferencijos metu buvo paskelbti ir apdovanoti konkurso laureatai.

Mūsų lopšelio-darželio bendruomenė laimėjo III vietą, gavo Vilniaus miesto mero Remigijaus Šimašiaus  diplomą ir daug dovanų: knygelių, žaidimų, įrangos patyriminei veiklai, eksperimentams ir kita. Dėkoju visai šauniai ,,Pagranduko‘‘ bendruomenei už išradingumą, kūrybą ir pokyčių ieškojimą. Tikiu, kad viską darote iš širdies, vaikų labui.

Dėkoju Vilniaus m. savivaldybės atstovams už galimybę dalyvauti konkursuose, kurie padeda kurti žaliąsias edukacines aplinkas ir ugdyti mūsų mažiesiems gamtos bičiuliams meilę gamtai.

Direktorė Vida Kisielienė