home sitemap wheelchair

Atsižvelgdami į augantį COVID-19 susirgimų skaičių, kviečiame visus priminti apie skiepų svarbą bei naudą savo artimiesiems ir jei to kol kas nepadarėte patys, nedelsti ir pasiskiepyti! Juk tai pagrindinis kelias į pandemijos suvaldymą.

Pažymime, kad skiepijimo procesas yra nepaprastai svarbus norint greičiau sugrįžti į įprastą gyvenimo tempą, apsaugoti savo ir kitų sveikatą bei gyvybes.

Primename, kad nepasiskiepiję švietimo darbuotojai ir toliau išlieka viena iš prioritetinių testavimo grupių ir turi testuotis profilaktiškai.

Akcentuojame, kad atnaujintas Darbų ir veiklos sričių, kuriose leidžiama dirbti darbuotojams, pasitikrinusiems ir (ar) periodiškai besitikrinantiems, ar neserga užkrečiamąja liga, dėl kurios yra paskelbta valstybės lygio ekstremalioji situacija ir (ar) karantinas sąrašas.  Taip pat pabrėžiame, kad šiuo metu yra sudarytos visos galimybės patogiai ir greitai pasiskiepyti.

Jūsų patogumui po  Vilnių keliauja skiepobusas, kuriame skiepijimas vyksta be išankstinės registracijos. Skiepobuso grafikas https://docs.google.com/document/d/1GookgojrSwF0pXr9K_FHZdpbDGtvEiDDjjRcAzzeX74/edit

Skiepytis galima ir užsiregistravus https://vakcina.vilnius.lt/

Jums ar artimiesiems kyla papildomų klausimų? Sveikatos apsaugos ministerija dalinasi aktualia informacija apie vakcinacijos naudą, eigą bei atsakymais į dažniausiai užduodamus klausimus. Visa tai rasite prisegtą laiške. Daugiau informacijos apie akciją rasite ir Sveikatos apsaugos ministerijos internetiniame puslapyje.

Būkime sveiki!